За Нас

Hubobox е “електронна кутия” за таланти. Агенцията осигурява набирането на интересни лица за рекламни, филмови, телевизионни и печатни кампании. Базата ни се състои както от актьори, така и от различни известни и не толкова известни лица, които могат да отговорят на нуждите на всеки проект. Работим в партньорство с други компании в областта на кастинг услугите, агенции за фотомодели и международни фирми за набиране на таланти. Агенцията е основана от амбициозни млади хора, които следят за новите тенденции и визии на пазара.

Пакетът от услуги, които предлагаме на нашите клиенти, включва дейности като организиране на кастинги и намиране на различни хора и екипи за реклами, филми, промоции, организиране на публични събития и др. Целта е да улесним процеса на намиране на лица, както и повишаване качеството в сферата на предоставяне на кастинги.

Агенцията поддържа богата база данни с постоянно актуализиращо се съдържание. Използваме собствено студио за фотосесии и прослушвания, за да улесним процеса на свързване между клиента и талантите. Работим освен с професионални актьори и модели, така и със специфични и нестандартни лица, като търсим ниша, в която да се реализират на пазара.